Mavies Charlie Espadrilles

 64,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Charlie Espadrilles Categorieën: , ,

Beschrijving

Mavies Charlie Espadrilles Sand en Cognac

Laat je kleintje stralen met de schattige Mavies Slifje in de kleuren sand en cognac. Deze schattige babyschoentjes zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten die nog niet lopen. De Slifje is een instapper, waardoor ze gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn, ideaal voor ouders die altijd in de weer zijn.

De buitenkant van de schoen is gemaakt van hoogwaardig suède, dat zacht aanvoelt en tegelijkertijd duurzaam is. De binnenkant is gevoerd met soepel leer, wat zorgt voor een comfortabele en ademende omgeving voor de kleine voetjes.

De Mavies Slifje valt normaal op maat en heeft een normale pasvorm, wat betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over ongemakkelijke drukpunten of onhandige pasvormen. Deze schoentjes zijn perfect voor dagelijks gebruik en passen bij vrijwel elke outfit.

Verkrijgbaar in de prachtige kleuren sand en cognac, bieden deze schoentjes niet alleen comfort, maar ook stijl. Het eenvoudige, maar elegante design maakt deze schoentjes een must-have in de garderobe van je baby.

Koop de Mavies Slifje nu bij Hatshoe en geef je kleintje het allerbeste!

Extra informatie

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Suède

Sluiting

Instapper