Puma Rebound V6 Mid Bouncy Sky Jr

 74,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Rebound V6 Mid jr Bouncy Sky Jr Categorieën: , , ,

Beschrijving

Puma Rebound V6 Mid Bouncy Sky Jr Sneaker Hoog Wit met Metallic

Maak kennis met de Puma Rebound V6 Mid Bouncy Sky Jr Sneaker Hoog in het stralende wit met metallic accenten. Deze sportieve hoge sneaker is een must-have voor elke jonge sneakerliefhebber die wil opvallen met een trendy look.

De Puma Rebound V6 Mid Bouncy Sky Jr combineert stijl met comfort. Gemaakt van hoogwaardige textielstof aan zowel de binnen- als buitenkant, biedt deze sneaker een ademend en comfortabel draaggevoel. De schoen heeft een normale maatvoering en pasvorm, wat zorgt voor een perfecte fit. Dankzij de stevige vetersluiting blijft de sneaker goed op zijn plaats, zelfs tijdens de meest actieve momenten.

Wat deze sneaker echt bijzonder maakt, zijn de kleurveranderende zijkanten die een speels en uniek effect geven. De metallic accenten voegen een extra vleugje flair toe aan het design, waardoor deze sneaker echt opvalt. Ideaal voor kinderen die graag een statement maken met hun schoenen.

De zachte textielvoering aan de binnenkant zorgt voor extra comfort, terwijl de duurzame materialen ervoor zorgen dat de schoen bestand is tegen dagelijks gebruik. Of je kind nu naar school gaat, buitenspeelt of sport, de Puma Rebound V6 Mid Bouncy Sky Jr biedt altijd de perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Bestel de Puma Rebound V6 Mid Bouncy Sky Jr Sneaker Hoog nu bij Hatshoe en geef je kind een stijlvolle en comfortabele upgrade!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal binnenkant

Textielstof

Materiaal buitenkant

Leer