Shoesme NT21W004

 94,95 99,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: NT21W004 Categorieën: ,

Beschrijving

Shoesme NT21W004 Laars Zwart

Ontdek de veelzijdige en stijlvolle Shoesme NT21W004 laars in zwart, een must-have voor elke garderobe. Deze laars is perfect voor kinderen die graag zowel comfortabel als modieus voor de dag willen komen. Het buitenmateriaal is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een chique uitstraling geeft. De binnenkant is eveneens gevoerd met leer, wat zorgt voor een ademend en comfortabel draaggevoel.

Dankzij de flexibele Shoesme zool kunnen kinderen de hele dag door spelen en rennen zonder last te krijgen van hun voeten. De zool biedt optimale ondersteuning en comfort, waardoor deze laars perfect is voor actieve dagen. De handige ritssluiting zorgt ervoor dat je de laars snel en gemakkelijk aan- en uit kunt trekken, ideaal voor drukke ochtenden of wanneer je kind snel naar buiten wil om te spelen.

De maat en pasvorm van de Shoesme NT21W004 laars vallen normaal, waardoor ze perfect aansluiten zonder te knellen. De zwarte kleur maakt deze laars veelzijdig en makkelijk te combineren met verschillende outfits, van casual jeans tot nette rokjes. Of je nu kiest voor een stoere of een elegante look, met deze laars zit je altijd goed.

Bestel nu de modieuze en comfortabele Shoesme NT21W004 laars bij Hatshoe en geef je kind de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Laat ze stralen en avonturen beleven in deze prachtige zwarte laarzen, ongeacht de gelegenheid.

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Rits

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Leer