Shoesme SH23W012

 79,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: SH23W012 Categorieën: , ,

Beschrijving

Shoesme vetersboots goud bloemenprint

Laat je kleintje stralen met de betoverende Shoesme vetersboots in een schitterende goudkleurige bloemenprint! Deze boots zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook een waar comfortwonder. Het luxe leer dat aan de buitenkant is gebruikt, voelt heerlijk aan en gaat lang mee, terwijl de binnenkant volledig van zacht leer is, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel voor de voetjes van je kind.

De vetersboots hebben een flexibele zool die elke stap met gemak volgt, waardoor ze ideaal zijn voor avontuurlijke dagen. Bovendien is er een handige ritssluiting aan de zijkant toegevoegd voor snel en eenvoudig aan- en uittrekken, zodat je kleintje zelf makkelijk in en uit de boots kan komen.

Met een normale maatvoering en een pasvorm die smal tot normaal is, bieden deze boots een perfecte fit voor veel verschillende voetjes. De gouden bloemenprint geeft de schoenen een speelse en stijlvolle uitstraling, ideaal om elk outfit op te fleuren.

Wacht niet langer en voeg deze schitterende Shoesme vetersboots toe aan de garderobe van je kleintje. Bestel ze vandaag nog bij Hatshoe en laat jouw kind schitteren op het schoolplein!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal, Smal

Sluiting

Veters

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Leer