Nubikk Basket Court Jr

 119,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Nubikk Basket Court Jr V Categorieën: , , ,

Beschrijving

Nubikk Basket Court Jr Sneakers – Blauw

Maak kennis met de stoere en stijlvolle Nubikk Basket Court Jr sneakers in blauw, de perfecte toevoeging aan elke jonge garderobe! Deze sneakers combineren moeiteloos een hip design met hoogwaardig comfort. Gemaakt van duurzaam leer aan de buitenkant en gevoerd met suède en leer aan de binnenkant, bieden deze schoenen een luxe en comfortabele ervaring voor je kind.

De Basket Court Jr sneakers hebben een normale maatvoering en een smalle tot normale pasvorm, waardoor ze perfect zijn voor de meeste voeten. De handige sluiting met klittenband en elastische veters zorgt ervoor dat de schoenen gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn, ideaal voor kinderen die altijd in beweging zijn.

Wat deze sneakers echt bijzonder maakt, is de stoere smiley op de klittenbandsluiting, die een speelse en unieke touch geeft aan het klassieke ontwerp. De stevige rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat je kind met vertrouwen kan rennen en spelen.

Met de Nubikk Basket Court Jr sneakers maak je elke outfit compleet. Bestel ze nu bij Hatshoe en geef de garderobe van je kind een trendy en functionele upgrade!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal, Smal

Sluiting

Klittenband

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Leer, Suède