Hip H1765

 109,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: H1765 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Hip H1765 Sneakers – Zwart met Gouden Details

Wil je jouw kind laten schitteren op het schoolplein? Ontdek de Hip H1765 sneakers, een perfecte combinatie van stijl en comfort. Deze opvallende sneakers zijn verkrijgbaar in klassiek zwart en zijn voorzien van prachtige gouden details, wat ze een luxe en speelse uitstraling geeft.

De buitenkant van de Hip H1765 sneakers is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een premium look. De binnenkant is volledig gevoerd met leer, wat extra comfort biedt bij elke stap. Deze sneakers hebben een normale maatvoering en passen perfect voor voeten met een normale tot brede pasvorm.

Dankzij de combinatie van veters en een ritssluiting zijn de sneakers gemakkelijk aan- en uit te trekken. De stevige rubberen zool zorgt voor uitstekende grip, zodat je kind veilig kan rennen en spelen. De gouden glitters en de mix van materialen geven de sneakers een unieke, trendy uitstraling.

Maak de outfit van je kind compleet met deze stijlvolle en comfortabele Hip H1765 sneakers. Bestel ze nu bij Hatshoe en laat je kind in stijl genieten van elke stap!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Breed, Normaal

Sluiting

Ritsen, Veters

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Leer