Enfant Thermo Boots Solid

 44,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Thermo Boots Solid Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Enafant Thermo Boots regenlaarzen

Deze Enafant Thermo Boots regenlaarzen zijn een absolute must-have voor elk kind dat graag buiten speelt, zelfs op regenachtige dagen. Verkrijgbaar in diverse trendy kleuren zoals zwart, oud roze, roze, donkerblauw, blauw, groen, bordeaux en taupe, bieden deze laarzen niet alleen bescherming tegen natte voeten, maar ook een stijlvolle look.

Wat deze regenlaarzen echt uniek maakt, is de wollen binnenkant die zorgt voor extra warmte, zelfs tijdens de koudere maanden. Het materiaal aan de buitenkant is gemaakt van stevig rubber, waardoor de laarzen waterdicht zijn en een lange levensduur hebben. De laarzen zijn eenvoudig aan te trekken dankzij het handige instapmodel. Let wel, door de warme voering vallen de maten iets kleiner uit, dus het is verstandig om een maat groter te bestellen voor optimaal comfort.

Met een normale pasvorm en een comfortabele sluiting zijn deze regenlaarzen perfect voor lange speeldagen in de regen. Of je nu kiest voor een neutrale zwarte kleur of een opvallende tint zoals bordeaux, met de Enafant Thermo Boots blijven de voeten van je kind altijd warm en droog, terwijl ze tegelijkertijd een modieuze statement maken.

Koop deze warme en stijlvolle regenlaarzen nu bij Hatshoe en bereid je voor op eindeloze avonturen in elk weertype!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Klein

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Instapper

Materiaal binnenkant

Wol

Materiaal buitenkant

Rubber