Tommy Hilfiger Bassa Allacciata

 84,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Bassa Allacciata Categorieën: , , ,

Beschrijving

Tommy Hilfiger Bassa Allacciata Sneaker

Stap in stijl met de Tommy Hilfiger Bassa Allacciata sneakers in wit, beige en groen. Deze modieuze sneakers van Tommy zijn een must-have voor elke schoenenliefhebber en brengen een perfecte mix van comfort en flair in je dagelijkse outfit.

De buitenkant van de Bassa Allacciata is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De kleurencombinatie van wit, beige en groen geeft de sneaker een frisse en veelzijdige look die bij elke outfit past.

Binnenin zijn de sneakers gevoerd met zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort gedurende de hele dag. De normale pasvorm en maat zorgen ervoor dat de schoenen perfect aansluiten zonder te strak te zitten. Bovendien biedt de stevige rubberen zool uitstekende grip en stabiliteit, of je nu op pad gaat voor een wandeling in de stad of een actieve dag buiten de deur.

Met de iconische Tommy Hilfiger branding en de modieuze uitstraling zijn de Bassa Allacciata sneakers een fantastische aanvulling op je schoenenverzameling. Bestel deze stijlvolle en comfortabele sneakers vandaag nog bij Hatshoe en maak elke stap een modieuze statement.

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal binnenkant

Textielstof

Materiaal buitenkant

Leer