Tommy Hilfiger Tronchetto Allacciato

 124,95 129,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Tronchetto Allacciato Categorieën: , ,

Beschrijving

Tommy Hilfiger Tronchetto Allacciato Boots Lak Zwart

Maak kennis met de Tommy Hilfiger Tronchetto Allacciato boots in lak zwart, de ultieme statement boots van Tommy. Deze lakleren laarzen combineren een stijlvolle look met praktische functies, waardoor ze een onmisbaar item zijn in je schoenenkast.

De buitenkant van de Tronchetto Allacciato boots is gemaakt van hoogwaardig lakleer, wat zorgt voor een glanzende en luxe uitstraling. De combinatie van een veter- en ritssluiting maakt het aan- en uittrekken eenvoudig en snel, terwijl je toch kunt genieten van een stevige en verstelbare pasvorm. De normale pasvorm en maat zorgen ervoor dat de laarzen perfect aansluiten zonder te strak te zitten.

Binnenin zijn de boots gevoerd met zacht textiel, wat extra comfort biedt tijdens het dragen. De stevige rubberen zool met profiel biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor deze boots perfect zijn voor zowel stadswandelingen als avontuurlijke uitstapjes. Het subtiele Tommy Hilfiger branding detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met hun opvallende lakleren afwerking en de combinatie van veter- en ritssluiting zijn de Tommy Hilfiger Tronchetto Allacciato boots een fantastische aanvulling op elke outfit. Bestel deze modieuze en comfortabele boots vandaag nog bij Hatshoe en stap in stijl de deur uit!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Breed, Normaal

Sluiting

Rits, Veters

Materiaal binnenkant

Textielstof

Materiaal buitenkant

Lak