Hip H1182

 129,95 134,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: H1182 Categorieën: , ,

Beschrijving

Hip H1182 laarzen in zwart

Maak kennis met de Hip H1182 laarzen in het altijd stijlvolle zwart. Deze laarzen zijn een absolute must-have voor jouw garderobe en combineren moeiteloos een robuuste uitstraling met een vleugje elegantie.

Waarom je deze laarzen geweldig zult vinden:

  • Stoere zilveren studs: De zilveren studs langs de elastische inzet geven deze laarzen een stoere en opvallende look. Perfect voor het toevoegen van een edgy touch aan elke outfit.
  • Gemakkelijk aan te trekken: Met de handige ritssluiting trek je deze laarzen eenvoudig aan en uit. Geen gedoe met veters, ideaal voor de dagelijkse drukte.
  • Hoogwaardig materiaal: De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De binnenkant is eveneens gevoerd met zacht leer, wat bijdraagt aan een aangenaam draagcomfort.
  • Perfecte pasvorm: Deze laarzen hebben een normale pasvorm en vallen normaal qua maat, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende voettypes.
  • Comfortabele en stevige zool: De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je veilig en comfortabel kunt lopen, ongeacht de ondergrond.

Details die opvallen: De Hip H1182 laarzen hebben een robuuste, chunky zool die niet alleen trendy is, maar ook zorgt voor extra comfort en ondersteuning. De zwarte kleur maakt deze laarzen veelzijdig en gemakkelijk te combineren met zowel casual als meer geklede outfits.

Ontworpen voor comfort en stijl: Deze laarzen zijn speciaal ontworpen om je zowel stijl als comfort te bieden. Het zachte leer en de stevige constructie zorgen ervoor dat je de hele dag door kunt lopen zonder enige ongemakken. Of je nu naar kantoor gaat of een dagje uit gepland hebt, deze laarzen zijn de perfecte keuze.

Bestel de Hip H1182 laarzen in zwart nu bij Hatshoe en voeg een vleugje stoere elegantie toe aan je schoenenkast!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Rits

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Leer