Nubikk Fae Maryn Jr

 119,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Fae Maryn Jr Categorieën: , , ,

Beschrijving

Nubikk Fae Maryn Jr Laarzen Zwart en Goud

Ben je op zoek naar stoere biker boots voor je kind? De Nubikk Fae Maryn Jr Laarzen zijn dé must-have voor elke outfit! Deze laarzen zijn verkrijgbaar in zowel zwart als goud, en combineren een robuust design met een speelse twist. De opvallende, afneembare smiley op de zijkant voegt een vrolijke en unieke touch toe aan deze stoere schoenen.

Gemaakt van hoogwaardig leer, bieden de laarzen duurzaamheid en comfort. De binnenkant is eveneens gevoerd met leer, wat zorgt voor een ademend en aangenaam gevoel tijdens het dragen. Met een handige ritssluiting aan de binnenkant trek je de laarzen eenvoudig aan en uit, ideaal voor drukke ochtenden! De dubbele gespen op de zijkant geven de boots een edgy look en maken de laarzen echt compleet.

Deze laarzen hebben een normale maatvoering en een brede pasvorm, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen die net wat meer ruimte nodig hebben. De stevige, chunky rubberen zool met grof profiel zorgt voor uitstekende grip, zodat je kind zorgeloos kan rennen en spelen.

Laat je kind stralen in deze stoere Nubikk Fae Maryn Jr Laarzen – de perfecte combinatie van stijl, comfort en een vleugje humor dankzij de glimlachende smiley!
Bestel ze nu bij Hatshoe in zwart of goud!

 

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Breed

Sluiting

Rits

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Leer