Bootstock Dappermaentje

 172,50 192,50

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: the Robin Annelijn Categorieën: , , ,

Beschrijving

Bootstock Dappermaentje Cowboylaars – Zwart met Opstiksels van Vogels

De is de Bootstock Dappermaentje cowboylaars een absolute must-have! Deze prachtige laars in samenwerking met Dappermaentje is een perfecte combinatie van stijl en comfort, en zorgt ervoor dat je kleintje opvalt, waar hij of zij ook gaat.

De laars is gemaakt van hoogwaardig zwart leer en valt direct op door de prachtige, kleurrijke opstiksels van vogels die het ontwerp een speelse en unieke uitstraling geven. De sierlijke patronen die de laars sieren, geven een vleugje elegantie aan dit stoere schoeisel. Of het nu gaat om een dagje uit of een speciale gelegenheid, met deze cowboylaarzen zit je altijd goed.

Dankzij de normale brede pasvorm en de makkelijke instap kunnen deze laarzen snel en gemakkelijk worden aangetrokken. De binnenkant is volledig gevoerd met zacht leer, waardoor comfort en ondersteuning gegarandeerd zijn tijdens elk avontuur.

Deze laars valt iets groot, wat betekent dat je kleintje er extra lang plezier van heeft. Perfect voor kinderen die snel groeien en een laars nodig hebben die tegen een stootje kan, maar er ook geweldig uitziet.

De Bootstock Dappermaentje cowboylaars is niet alleen functioneel, maar ook een stijlstatement. Laat je kleintje stralen en bestel deze unieke cowboylaarzen vandaag nog bij Hatshoe!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Groot

Pasvorm

Breed, Normaal

Sluiting

Instapper

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Leer