Cruyff Raval Synthetic

 79,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Raval Synthetic Categorieën: , , ,

Beschrijving

Cruyff Raval Synthetic sneakers grijs en zwart

Ontdek de sportieve Cruyff Raval Synthetic sneakers in de stijlvolle kleurencombinaties grijs en zwart! Deze sneakers zijn perfect voor kinderen die houden van een moderne en sportieve look, gecombineerd met het comfort van een sneaker die alles biedt wat je nodig hebt voor een actieve levensstijl.

Gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer, zijn deze sneakers duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, terwijl ze een premium uitstraling behouden. De binnenkant is gevoerd met ademende textielstof, wat zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het dragen, ideaal voor zowel spelen als dagelijkse activiteiten. De sneakers vallen normaal qua maat en hebben een pasvorm die geschikt is voor de meeste voetjes, waardoor ze altijd goed aansluiten.

De opvallende “C” op de zijkant en de strakke lijnen geven deze sneakers een unieke uitstraling die direct herkenbaar is als een design van het sportieve merk Cruyff. De combinatie van veters en een rits aan de zijkant maakt het aan- en uittrekken van deze sneakers eenvoudig en snel, perfect voor kinderen die altijd onderweg zijn.

Geef de garderobe van je kind een sportieve upgrade met deze veelzijdige en trendy Cruyff Raval Synthetic sneakers. Ze passen perfect bij zowel casual als sportieve outfits en zullen zeker favoriet worden!

Bestel ze nu bij Hatshoe en laat je kind genieten van comfort en stijl in deze grijze en zwarte Cruyff sneakers!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Rits, Veters

Materiaal binnenkant

Textielstof

Materiaal buitenkant

Leer