Hip H1411

 109,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: H1411 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Hip H1411 Veterschoenen Groen en Bruin

Ga voor een stoere en stijlvolle look met de Hip H1411 veterschoenen in groen en bruin! Deze trendy schoenen zijn perfect voor zowel jongens als meisjes die houden van een eigentijdse en robuuste uitstraling. Gemaakt van hoogwaardig suède, bieden deze veterschoenen niet alleen een luxe gevoel, maar zijn ze ook duurzaam en comfortabel.

De schoenen hebben een normale maatvoering en zijn ontworpen met een brede pasvorm, zodat ze heerlijk zitten, zelfs tijdens de drukste dagen. De combinatie van een veter- en ritssluiting maakt het gemakkelijk om de schoenen snel aan en uit te trekken, terwijl ze toch stevig aan de voeten blijven zitten. Ideaal voor kinderen die altijd in beweging zijn!

De buitenkant van de schoenen is uitgevoerd in een stijlvolle mix van groen en bruin suède, met contrasterende zwarte strepen aan de zijkant voor een sportieve touch. Het leren binnenwerk zorgt voor een ademende en comfortabele pasvorm, terwijl de stevige rubberen zool uitstekende grip biedt op verschillende ondergronden.

Of je nu op zoek bent naar een schoen voor dagelijks gebruik of een speciaal uitje, met de Hip H1411 veterschoenen maak je altijd een goede indruk. Bestel ze nu bij Hatshoe en voeg een vleugje stijl toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Breed

Sluiting

Rits, Veters

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Suède