Hip H1138

 144,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: H1138 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Hip H1138 Veterboots Zwart met Stoere Diamantjes

Ontdek de stijlvolle en stoere Hip H1138 veterboots in zwart, perfect voor zowel avontuurlijke jongens als meisjes die van een beetje glans houden! Deze boots combineren een robuuste uitstraling met een vleugje glamour dankzij de sprankelende diamantjes op de hiel, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een fashion statement maken.

Deze veterboots hebben een normale maatvoering en passen goed bij zowel normale als bredere voeten, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm de hele dag door. Dankzij de combinatie van veters en een ritssluiting trek je ze gemakkelijk aan en uit, zonder in te leveren op stevigheid. De stevige rubberen zool biedt uitstekende grip, waardoor deze boots ideaal zijn voor actief gebruik, of het nu gaat om school, speeltuin of een dagje uit.

Gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, bieden deze schoenen duurzaamheid en comfort in één. De glanzende zwarte kleur geeft een tijdloze uitstraling, terwijl de zilverkleurige details de boots net dat beetje extra flair geven. De metalen rand op de hak voegt een extra stoer element toe aan het ontwerp, wat deze boots een unieke en opvallende look geeft.

De Hip H1138 veterboots zijn de perfecte mix van stoer en chic, ideaal voor elke gelegenheid waar comfort en stijl hand in hand gaan. Bestel ze nu bij Hatshoe en laat je kind stralen met deze trendy en robuuste boots!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Breed, Normaal

Sluiting

Ritsen, Veters

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Leer