Enfant Thermo Boots Print

 54,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Thermo Boots Print Categorieën: , ,

Beschrijving

Enafant Thermo Boots regenlaarzen 

Stap stijlvol door de regen met deze opvallende Enafant Thermo Boots regenlaarzen in een stoere roze tijgerprint. Deze regenlaarzen zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion voor de jonge avonturiers. Met hun unieke print trek je gegarandeerd de aandacht, terwijl de stevige rubberen buitenkant ervoor zorgt dat je voeten droog blijven, hoe nat het ook is buiten.

Wat deze laarzen extra bijzonder maakt, is de wollen binnenkant die heerlijk warm aanvoelt tijdens koude en regenachtige dagen. Hierdoor blijven de voeten niet alleen droog, maar ook lekker warm. Dankzij het comfortabele instapmodel zijn ze makkelijk aan en uit te trekken, ideaal voor drukke ochtenden. Let op, de laarzen vallen iets kleiner door de warme voering, dus het is verstandig om een maatje groter te kiezen voor extra comfort.

De normale pasvorm en flexibele rubberen zool zorgen ervoor dat je je vrij kunt bewegen, terwijl je toch voldoende grip hebt op natte ondergronden. Of je nu door plassen springt of een wandeling maakt in het bos, met deze regenlaarzen ben je altijd voorbereid!

Haal deze trendy en praktische regenlaarzen nu in huis bij Hatshoe en maak elke regenachtige dag een feestje!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Klein

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Instapper

Materiaal binnenkant

Wol

Materiaal buitenkant

Rubber