Dr. Martens Leonore Bronx Suede

 94,95 99,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Leonore Bronx Suede Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

Dr. Martens Leonore Bronx Suede Chelsea boots

Met de Dr. Martens Leonore Bronx Suede Chelsea boots voeg je een stoere, maar stijlvolle twist toe aan je wintergarderobe. Deze prachtige bruine suède boots zijn niet alleen een blikvanger door hun klassieke Chelsea design, maar bieden ook ultiem comfort dankzij de warme wollen voering. Perfect voor de koude dagen, terwijl je toch modieus voor de dag komt!

De buitenkant van deze boots is gemaakt van hoogwaardig suède, wat ze een zachte en luxe uitstraling geeft. De robuuste, herkenbare Dr. Martens-zool met de iconische gele stikselrand zorgt voor een stevige grip en maakt de look helemaal af. Dankzij de handige elastische zijpanelen en het lusje aan de achterkant trek je ze gemakkelijk aan en uit. De ritssluiting aan de zijkant maakt het geheel extra praktisch.

Van binnen zijn deze Chelsea boots heerlijk warm gevoerd met wol, waardoor je voeten zelfs op de koudste dagen comfortabel en warm blijven. De boots hebben een normale pasvorm en vallen zoals je gewend bent van Dr. Martens. Ideaal voor dagelijks gebruik, of je nu de stad in gaat of een lange wandeling maakt.

Deze Leonore Bronx Suede Chelsea boots zijn een stijlvolle en functionele keuze voor elke winterse outfit. Bestel ze nu bij Hatshoe en blijf warm en trendy, ongeacht het weer!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Rits

Materiaal binnenkant

Wol

Materiaal buitenkant

Suède