Hip H1255

 109,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: H1255 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Hip H1255 Veter Sneakers – Goud Beige

Met de Hip H1255 Veter Sneakers stap je stijlvol en comfortabel de wereld in! Deze opvallende goud beige sneakers combineren een sportieve look met een luxe uitstraling, dankzij de metallic accenten die de schoen echt laten schitteren. Het bijzondere design met mesh details en opvallende stiksels zorgt ervoor dat deze sneaker zowel modieus als functioneel is.

De buitenkant van de sneakers is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe gevoel geeft. Dankzij de combinatie van veters en een handige ritssluiting trek je deze sneakers eenvoudig aan en uit, zonder dat je steeds opnieuw de veters hoeft te strikken. Ideaal voor een snelle start van je dag!

Binnenin is de schoen gevoerd met leer, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel, zelfs tijdens lange dagen. De sneakers hebben een normale tot brede pasvorm en vallen normaal qua maat, wat ze geschikt maakt voor verschillende voettypen. De robuuste zool biedt niet alleen een stevige grip, maar geeft de sneaker ook een stoere touch.

Of je nu gaat voor een casual look of een sportieve outfit, met de Hip H1255 Veter Sneakers steel je gegarandeerd de show. Bestel ze nu bij Hatshoe en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse look!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Breed

Sluiting

Rits, Veters

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Leer