Bunnies 224875

 0,00 84,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: 224875 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Bunnies 224875 Sneaker

Ga voor een unieke en speelse look met de Bunnies 224875 Sneaker! Deze opvallende sneaker is een geweldige mix van verschillende kleuren en materialen, perfect voor de kleine avonturiers die houden van een kleurrijke stijl. De schoen heeft een beige basis, gecombineerd met subtiele groene en zilveren accenten die glinsteren bij elke beweging. De details van dierenprint rond de enkel zorgen voor een extra speelse touch, terwijl de roze veters de sneaker een vrolijke uitstraling geven.

De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig leer, wat de sneaker niet alleen duurzaam maakt, maar ook comfortabel om de hele dag te dragen. De binnenkant is eveneens gevoerd met leer, wat zorgt voor een ademend en zacht gevoel aan de voetjes. Dankzij de combinatie van veters en een handige ritssluiting trek je de schoenen gemakkelijk aan en uit, zonder gedoe!

De smalle tot normale pasvorm en het feit dat de maat normaal valt, maken deze sneaker geschikt voor dagelijks gebruik. Of het nu voor school, een dagje uit, of spelen in het park is, deze Bunnies sneakers bieden zowel comfort als stijl. De stevige rubberen zool zorgt daarnaast voor uitstekende grip op elke ondergrond.

Geef je kind een speelse en stoere look met de Bunnies 224875 Sneaker.
Bestel ze nu bij Hatshoe!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal, Smal

Sluiting

Rits, Veters

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Leer