Bunnies 224826

 99,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: 224826 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Bunnies 224826 Cowboylaars Regenboog

Wil jij dat je kleintje de show steelt? Dan is de Bunnies 224826 Cowboylaars in regenboogkleur dé perfecte keuze! Deze opvallende laars is een waar kunstwerk met een unieke holografische regenboogprint, waardoor elke stap die je kind zet sprankelt en schittert. De laars is versierd met vrolijke sterapplicaties in verschillende kleuren, wat de schoen een speelse en fantasierijke uitstraling geeft.

De buitenkant van de laars is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort tijdens het dragen. Aan de binnenkant is de laars volledig gevoerd met leer, wat zorgt voor een zacht en ademend gevoel voor de voetjes. Dankzij de ritssluiting aan de zijkant is de laars makkelijk aan en uit te trekken, perfect voor de drukke ochtenden!

Met een normale pasvorm en een iets grotere maat, is deze cowboylaars ideaal voor meiden die houden van een speelse en modieuze look, terwijl ze toch comfortabel kunnen spelen en rennen. De stevige zool zorgt voor stabiliteit en grip, ideaal voor elke ondergrond.

Laat je kleintje stralen en dansen in deze geweldige Bunnies cowboylaarzen!
Bestel ze nu bij Hatshoe!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Groot

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Rits

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Leer