Geox J46ASB

 69,95 74,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: J46ASB Categorieën: , , ,

Beschrijving

Geox J46ASB Sneakers Roze

Wil jij je kind laten stralen bij elke stap? De Geox J46ASB Sneakers in roze zijn perfect voor kleine avonturiers die van een magische twist houden! Deze schattige sneakers zijn voorzien van een speelse katteneenhoorn op de zijkant, compleet met kleurrijke sterren en glitters. Wat deze schoenen extra bijzonder maakt, zijn de lichtjes in de zool die oplichten bij elke stap – gegarandeerd een hit op het schoolplein!

Gemaakt van een combinatie van leer en kunststof, bieden deze sneakers niet alleen een fantastische look, maar ook duurzaamheid en comfort. De zachte textielvoering aan de binnenkant zorgt ervoor dat de voetjes lekker comfortabel blijven, zelfs tijdens lange dagen vol spelen en rennen. Dankzij de elastische veters en het klittenband zijn de schoenen makkelijk aan en uit te trekken, wat ideaal is voor drukke ochtenden.

De sneakers hebben een normale pasvorm die iets breder is, zodat ze heerlijk zitten. De stevige zool met uitstekende grip biedt stabiliteit, terwijl de lichtjes in de zool de schoenen een magisch tintje geven.

Maak de outfit van je kind compleet met deze superleuke Geox J46ASB Sneakers en laat de magie beginnen!
Bestel ze nu bij Hatshoe!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Breed, Normaal

Sluiting

Klittenband, Elastische veters

Materiaal binnenkant

Textielstof

Materiaal buitenkant

Kunststof, Leer