Red-rag 15823

 109,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: 15823 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Red-Rag 15823 Sneaker Grijsblauw

Ben je op zoek naar een comfortabele, sportieve sneaker die je moeiteloos de hele dag door kunt dragen? De Red-Rag 15823 sneaker in grijsblauw biedt niet alleen een stijlvol ontwerp, maar ook ultiem gemak. Gemaakt van stevige textielstof, straalt deze sneaker moderniteit uit met zijn strakke lijnen en subtiele patroon. De grijsblauwe tint geeft de schoen een stoere look, perfect voor actieve dagen.

Deze sneaker sluit gemakkelijk met veters, wat zorgt voor een stevige pasvorm en tegelijkertijd de flexibiliteit biedt die je nodig hebt tijdens het spelen of rennen. De binnenkant is gevoerd met comfortabel kunststof, wat voor een aangenaam gevoel zorgt, zelfs bij intensief gebruik. De maat en pasvorm vallen normaal, dus je kunt gerust je eigen maat kiezen.

Wat deze sneaker extra bijzonder maakt, is de luchtgeveerde zool die voor uitstekende demping zorgt bij elke stap. Daarnaast geeft de robuuste rubberen zool je de grip die je nodig hebt, ongeacht het terrein. Of je nu buiten speelt of de stad in gaat, met deze sneaker stap je vol zelfvertrouwen naar buiten.

Bestel nu de Red-Rag 15823 bij Hatshoe en combineer stijl met ultiem comfort!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal binnenkant

Textielstof

Materiaal buitenkant

Kunststof