Red-rag 15825

 119,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: 15825 Categorieën: , ,

Beschrijving

Red-Rag 15825 Sneaker Zwart

Ben jij op zoek naar een stoere en sportieve sneaker die niet alleen stijlvol is, maar ook superpraktisch? Dan is de Red-Rag 15825 sneaker in het zwart precies wat je nodig hebt! Deze sneaker is gemaakt van duurzame textielstof en heeft een opvallend, modern ontwerp met grafische prints en subtiele kleurovergangen. Het opvallende “RR”-logo en de contrasterende groene zool geven de schoen een speelse en trendy look.

Wat deze sneaker echt bijzonder maakt, is de handige draaisluiting. Geen gedoe meer met veters! Met één simpele draai trek je de sneaker gemakkelijk aan en uit, perfect voor actieve jongens die snel op pad willen. De maat en pasvorm vallen normaal, dus je kunt gerust je gebruikelijke maat bestellen.

Binnenin is de schoen gevoerd met comfortabel kunststof, zodat je de hele dag kunt genieten van een zachte en ondersteunende pasvorm. Daarnaast biedt de stevige rubberen zool met luchtkussens niet alleen uitstekende grip, maar ook demping bij elke stap. Deze sneaker is ideaal voor school, buitenspelen of een dagje uit!

Bestel deze sportieve Red-Rag sneakers nu bij Hatshoe en geef je outfit een stoere upgrade!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal

Materiaal binnenkant

Textielstof

Materiaal buitenkant

Kunststof