Red-rag 12512

 134,95 139,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: 12512 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Red-Rag 12512 Boots Zwart

Ben je op zoek naar een stoere én speelse boot? Dan zijn de Red-Rag 12512 boots in het zwart precies wat je nodig hebt! Deze robuuste leren boots combineren een stoer design met een leuk detail: een klein, zwart tasje met glimmende pailletten aan de zijkant. Perfect om een persoonlijke touch toe te voegen aan je look. Het tasje is niet alleen een blikvanger, maar ook functioneel – handig om kleine spulletjes in op te bergen.

De boots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als binnenin, wat zorgt voor een luxe en comfortabele pasvorm. Dankzij de combinatie van veters en een ritssluiting trek je ze gemakkelijk aan en uit. De pasvorm is smal tot normaal en de maat valt zoals je gewend bent, dus je kunt zonder zorgen jouw gebruikelijke maat bestellen. De dikke, geprofileerde zool geeft niet alleen extra grip, maar maakt de boots ook perfect voor de koudere dagen.

Of je nu naar school gaat of op avontuur in de stad, deze boots zorgen ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet én klaar bent voor actie. Bestel ze nu bij Hatshoe en maak je outfit compleet!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal, Smal

Sluiting

Rits, Veters

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Leer