Timberland Pokey Pine

 79,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Pokey Pine Categorieën: , , ,

Beschrijving

Timberland Pokey Pine Boots

Ga voor de klassieke Timberland look met de Pokey Pine boots, verkrijgbaar in geel, blauw, bruin en groen! Deze iconische boots zijn perfect voor avontuurlijke kinderen die houden van stijl én comfort. Gemaakt van hoogwaardig nubuck, bieden ze niet alleen een robuuste uitstraling, maar ook uitstekende duurzaamheid. Of je nu kiest voor een neutrale of speelse kleur, de Timberland Pokey Pine boots zijn een perfecte aanvulling op elke outfit.

Dankzij de combinatie van veters en een ritssluiting trek je deze boots gemakkelijk aan en uit, ideaal voor actieve kinderen. De binnenkant is gevoerd met zachte textielstof, waardoor de schoenen lekker comfortabel zitten, zelfs bij lange dagen buitenspelen. De stevige rubberen zool zorgt voor uitstekende grip op elke ondergrond, waardoor de kleintjes veilig op pad kunnen.

De maat en pasvorm vallen normaal, zodat je gemakkelijk jouw gebruikelijke maat kunt kiezen. Deze boots zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en duurzaam – de perfecte keuze voor dagelijks gebruik!

Bestel de Timberland Pokey Pine boots nu bij Hatshoe en geef je kleine avonturier het beste van beide werelden: stijl en functionaliteit!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Rits, Veters

Materiaal binnenkant

Textielstof

Materiaal buitenkant

Nubuck