Ugg Neumel Veterschoenen

 129,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Neumel Categorieën: , , , , , ,

Beschrijving

Ugg Neumel Veterboots – Stijlvol en Warm voor Koude Dagen

Ontdek de Ugg Neumel veterboots, de perfecte combinatie van stijl en comfort voor de wintermaanden. Deze veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig suède, waardoor ze niet alleen een luxe uitstraling hebben, maar ook duurzaam zijn. Ideaal voor kinderen die er graag modieus bijlopen, terwijl ze warm blijven.

De binnenkant van de Neumel is gevoerd met heerlijk zachte wol, wat zorgt voor een behaaglijk en warm gevoel, zelfs op de koudste dagen. Dankzij deze voering blijven de voeten altijd op een comfortabele temperatuur, terwijl het ademende materiaal zorgt voor een fris gevoel. De pasvorm is normaal tot breed, en de maat valt normaal, zodat de schoen perfect past bij verschillende voettypen.

De veterboots zijn voorzien van een stevige, lichtgewicht zool met een uitstekend profiel, wat zorgt voor goede grip en stabiliteit tijdens het lopen en spelen. De vetersluiting geeft niet alleen een klassieke look, maar zorgt er ook voor dat de boots goed aansluiten en stevig aan de voet blijven zitten.

Ben je klaar voor de winter? Bestel dan nu de Ugg Neumel veterboots bij Hatshoe en houd de voeten van je kleintje stijlvol en warm!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Groot

Pasvorm

Breed, Normaal

Sluiting

Veters