Ugg Neumel Chelsea K

 119,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Neumel Chelsea K Categorieën: , , , , , ,

Beschrijving

Ugg Neumel Chelsea Boot – Stijlvol en Warm voor Koude Dagen

De Ugg Neumel chelsea boot is de perfecte mix van comfort en stijl, ideaal voor kinderen die graag avontuurlijk zijn, zelfs in de wintermaanden. Deze laars is gemaakt van hoogwaardig suède, wat niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar ook zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Met de handige elastische inzet aan de zijkant trek je deze boots moeiteloos aan en uit, en de treklus aan de achterkant maakt het nog makkelijker.

De binnenkant van de chelsea boot is gevoerd met zachte, warme wol. Deze natuurlijke voering houdt de voetjes heerlijk warm, zelfs op de koudste dagen, en zorgt daarnaast voor een ademend en fris gevoel. De pasvorm is normaal tot breed en de maat valt normaal, waardoor de schoen geschikt is voor verschillende voettypes en comfortabel aanvoelt bij elke stap.

De robuuste zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, perfect voor spelen op verschillende ondergronden. De subtiele, maar herkenbare Ugg-details geven de laars een stoere en tijdloze look die past bij zowel casual als meer geklede outfits.

Klaar om de kou te trotseren in stijl? Bestel nu de Ugg Neumel chelsea boots bij Hatshoe en zorg voor warme, comfortabele voetjes dit seizoen!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Breed, Normaal

Materiaal binnenkant

Wol

Materiaal buitenkant

Suède