Flowermountain Taro

 119,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Taro Categorieën: , , ,

Beschrijving

Flowermountain Taro Laars – Taupe

Maak kennis met de Flowermountain Taro laars, een perfecte keuze voor avontuurlijke kids die er graag stijlvol bij lopen, ook in de winter. Deze laars is ontworpen met comfort en warmte in gedachten, waardoor hij ideaal is voor de koude dagen. De buitenkant is bekleed met zachte borg, wat de laars een knusse uitstraling en een extra warme touch geeft.

De binnenkant van de Taro laars is gevoerd met textielstof, waardoor de voeten warm blijven, zonder te zweten. De laars valt normaal qua maat en heeft een normale pasvorm, wat zorgt voor een comfortabele en fijne fit voor kleine voetjes. Dankzij het praktische instapmodel trek je de laars eenvoudig aan en uit, ideaal voor kids die zelf aan de slag willen!

De dikke zool biedt goede grip en stabiliteit, zodat je kleintje veilig kan spelen, rennen en ontdekken, zelfs op gladdere ondergronden. De subtiele details, zoals de geperforeerde bloemmotieven aan de zijkant, geven de laars een speelse en unieke look die opvalt.

Ga je voor comfort en stijl? Bestel dan nu de Flowermountain Taro laars bij Hatshoe en zorg dat je kleintje er klaar voor is deze winter!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Textiel