Little David Patrizia Mix

 99,95 104,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Patrizia Mix Categorieën: , , ,

Beschrijving

Little David Patrizia Mix Sneakers – Knettergek en Kleurrijk!

Ben jij klaar om op te vallen met deze knettergekke sneakers van Little David? De Patrizia Mix sneakers zijn dé eyecatchers voor elk avontuurlijk kind dat dol is op kleur! Met een mix van luipaardprint, metallic accenten en zachte pasteltinten, is dit de perfecte schoen om elke outfit een boost te geven. Deze multicolor sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer en combineren stijl met comfort, zodat je de hele dag zorgeloos kunt rondrennen.

De binnenkant is gevoerd met soepel leer, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel bij elke stap. De sneakers hebben een normale pasvorm en vallen ook normaal op maat, waardoor ze goed aansluiten en perfect zitten. Dankzij de handige veters én ritssluiting trek je ze gemakkelijk aan en uit, ideaal voor kinderen die altijd in beweging zijn.

De stevige zool biedt uitstekende grip en demping, zodat je met vertrouwen kunt spelen en rennen. En met die sprankelende details en coole kleurtjes steel jij absoluut de show op het schoolplein!

Wil jij stralen met elke stap? Bestel dan nu de Little David Patrizia Mix sneakers bij Hatshoe en maak je look compleet!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Rits, Veters

Materiaal binnenkant

Leer

Materiaal buitenkant

Leer