Enfant Thermo Boots Solid Bordeaux

 44,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Enfant Thermo Boots Solid Bordeaux Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Enfant Thermo Boots Solid Bordeaux

Bereid je voor op regenachtige avonturen met de Enfant Thermo Boots Solid in bordeauxrood! Deze stijlvolle regenlaarzen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een geweldige keuze voor koude en natte dagen. De buitenkant is gemaakt van stevig, waterdicht rubber, wat ervoor zorgt dat je voeten droog blijven, zelfs in de grootste plassen. Aan de binnenkant vind je een heerlijk warme wollen voering die je voeten de hele dag comfortabel warm houdt.

De laarzen hebben een smalle tot normale pasvorm en vallen iets kleiner uit, dus het is slim om een maatje groter te kiezen. De diepe bordeauxrode kleur geeft deze laarzen een elegante en opvallende uitstraling, perfect om je look mee af te maken. Het minimalistische design in combinatie met de stevige profielzool zorgt voor uitstekende grip, waardoor je zorgeloos kunt spelen en rennen, zelfs op natte ondergronden.

Of je nu door de regen wandelt of in plassen springt, met de Enfant Thermo Boots Solid in bordeaux kun je elke dag vol plezier beginnen. Bestel ze nu bij Hatshoe en blijf warm én droog, hoe het weer ook is!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Klein

Pasvorm

Normaal, Smal

Materiaal binnenkant

Wol

Materiaal buitenkant

Rubber