Timberland Brooklyn

 89,95

Al 30 jaar dé kinderschoenen specialist
Meer dan 24.500 tevreden families
Aangeraden door verschillende podologen
Gemiddelde beoordeling van 9,0
Artikelnummer: Brooklyn Categorieën: , ,

Beschrijving

Timberland Brooklyn veterschoenen

Met de Timberland Brooklyn veterschoenen ga je voor een stoere, maar stijlvolle look! Deze robuuste schoenen combineren de iconische Timberland-kwaliteit met een moderne twist. Gemaakt van duurzaam nubuck leer, zijn ze bestand tegen de elementen en perfect voor actieve jongens. De zwarte buitenkant geeft de schoen een strakke, tijdloze uitstraling, terwijl de opvallende witte zool zorgt voor een sportieve touch.

De veterschoenen hebben een normale pasvorm en bieden een iets bredere voetbedruimte voor extra comfort. De binnenkant is gevoerd met ademende textielstof, zodat je voeten koel en comfortabel blijven, zelfs bij langdurig dragen. De stevige rubberen zool biedt uitstekende grip op elk terrein, waardoor deze schoenen ideaal zijn voor zowel stedelijke avonturen als outdoor-activiteiten.

De metalen veterogen en stevige veters geven de schoenen niet alleen een stoer detail, maar zorgen ook voor extra duurzaamheid. Deze schoenen zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen en passen bij elke outfit, van casual tot sportief.

Bestel nu deze stoere Timberland Brooklyn veterschoenen bij Hatshoe en bereid je voor op elk avontuur met stijl en comfort!

Extra informatie

Hoe valt de maat

Normaal

Pasvorm

Breed, Normaal

Sluiting

Rits, Veters

Materiaal binnenkant

Textielstof

Materiaal buitenkant

Nubuck